feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile

Saturday, May 5, 2012
salam ukhwah ~



assalamualaikum :) lama tak bukak blog nih ! okay jadual padat sangat :p hehe ~ ape cerite ? kalau tak ade cerite dengar cerite echa kay :D erkk ,, nak mule mcm mane ekk .. macam nih mase hari rabu hari tuh lepas solat hajat kiter orng ade buat salam ukhwah form ke form .... mulemule form 1 salam form 2 . tahu lah kan form 1 sangat lah ramai ... and than kak hazirah and kak syak marah form 2 sbb bising .. jadinye terus skip form 3 salam form 4 jadinye kiterorang tak salam form 3 lah :'( kay mase tuh sangat lah sedih ... nak jugak salam dorang .... okay sabar je dulu .. and than kak hazirah ckp kiterorang special sikit salam waktu prep . :O kay semua pun terima dengan seadanya :) mulemule pergi form 3 salam lah semua mintak maaf kalau ade salah .. bayangkan 31 orang masuk dalam kelas tuh . fuhh ~ sesak beb . dah habis salam form 3 pergi lah form 4 dan seterusnye ke form 5 ... kay semua dah selesai yng dekat dewan makan pun dah salam . lepas tuh sofea athirah my 'captain class' ckp lps nih buat salam ukhwah form sendiri . mulemule buat kat bilik bacaan dalam around pukul 10.45 macam tuh lah . lps tuh tak sempat sebab nak tutup grill semua buat keputusan buat dekat surau .. *cough ~ semua dah siap sedia . ucapan dari captain class dulu >< cewaahhh ayt :p mule lah salam antara kami .. nak tahu tak echa .... echa ..... 'nangis' :'D haha ~ dorang buat echa terharu ade sedih ade semua ade .. kat sini echa lagi sekali nak mintak maaf dekat sesapa je yng dah terase hati dengan echa ! i'm really sorry FRIENDS :) jangan sesekali lupekan echa .. :')

0 loner (s)
OLD | NEW