feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile

Saturday, May 5, 2012
pwtc :)






okay pagi tadi pergi pwtc dengan my lovely mother and my sister :) okay sampai sana dah sesak gile , nak masuk pun bertolaktolak ! okay mulemule pergi karangkraf banyak gile borong novel .. baru ade prinsip taknak bace novel but smpi sane je punah semua prinsip tuh semua :D ape nak jadi dengan kau nih echa --' and than kat sane ramai gile jumper senior echa yng comel lagi cantik :p and kawan gendut saye nak senaraikan .. jap .. nak ingt balik , kak nabilah and the geng , kak ijad with her mother , kak sab with her brother , miena and her family lagi .... tak ingt dah :) hehe ~ dah dapat dah semua buku yang echa nak .. alhamdulillah semua ade :) kay dah sengal dah seluruh badan , gotogo ~ wanna sleep :> byebye dear ! take care <3

0 loner (s)
OLD | NEW